miercuri, 13 februarie 2013

Vin Kagor

                                                                                    

  Kagor. 

Vin roşu, dulce, cu aromă de prună-uscată

Provenienţa: Republica Moldova. Ţară renumită prin Podgoriile sale şi prin soiurile excepţionale de viţă-de-vie, datorate solului foarte fertil viţei-de-vie.  Solul, pe lîngă Soiuri, aducîndu-şi un aport considerabil, din ce în ce mai crescut, în timp, în aprecierea vinurilor moldoveneşti. 

Vinul Kagor este foarte apreciat şi în Biserică, mai ales pentru faptul că fiind dulce, preoţii pot împărtăşi cu uşurinţă copii.

Disponibil în sticle de 0,75 ml.



                                                                               

Notă: Vinul Kagor este îmbuteliat în recipiente ( sticle ) de sticlă, închise la culoare, dar diversificate ca şi model. Depinde doar de producător. Personalizarea ambalajului este alegerea producătorului.
 Kagorul, fiind dulce, se poate consuma ca desert, şi se poate adăuga o feliuţă de lămîie.

 Atenţie: Un pahar de vin bun, NU DĂUNEAZĂ! Dimpotrivă! ( cercetaţi Scripturile! )

VINUL ( oricare ) CONSUMAT ÎN EXCES ESTE...OTRAVĂ PENTRU ORGANISM! Aşa că: Feriţi-vă de numărul mare al paharelor ( pline cu vin; Vinul, a fost făcut de către Dumnezeu, ca să înveselească inima omului, nu să o facă să..NU MAI BATĂ!!! Depinde doar de fiecare dintre noi ce alege!..)!

Vinul Kagor este recomandat, de către nutritţonişti, şi în anumite cure alimentare. Cercetaţi, aşadar, nutriţioniştii înainte de a experimenta! 

 Şi încă ceva: Pentru cei sceptici, sau, mă rog, ceva mai "exigenţi": Vinul Kagor ( de fapt, orice vin ), cu cît este mai vechi, cu atît este mai bun! Aşa că: nu are termen de..expirare!

Eu vă recomand: UN VIN BUN -kagor- şi ..LUMINĂ!
             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu